Vekil Gözgeç, Osmangazili AK kadınları Aile Bakanı ile buluşturdu

Vekil Gözgeç, Osmangazili AK kadınları Aile Bakanı ile buluşturdu
07.02.2019
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç’in Ankara’da misafiri olan Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını da ziyaret etti.

TBMM’de AK Parti’nin haftalık Grup Toplantısına katılan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşen Osmangazi’li AK Kadınlar, Ankara’daki temasları sırasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’la da görüştüler.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan çok memnun oldu. Sayın Bakanımız ile sosyal politikalar konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

Ankara’daki temaslarının ardından açıklama yapan AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt da kendilerini ağırlayan Vekil Gözgeç’e teşekkür ederken, Ankara’da çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.