Shane Larkin, resmen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı

Shane Larkin, resmen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı
08.02.2020
A+
A-

Sonunda beklenen oldu ve Anadolu Efes takımında forma giyen Shane Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kabul edildi.

Ve sonunda Shane Larkin resmen Türk vatandaşı oldu. TBF tarafından yapılan son açıklamada Anadolu Efes takımında forma giyen Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu ve bundan böylede önünde A milli formayı giymesi için hiçbir engel kalmadığından söz edildi.

Anadolu Efes forması giyen Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı resmen kabul edildi. Başvurunun onaylanması sonrasında Larkin’in A Milli takım adına forma giymesi de kesinleşmiş oldu. 1992 doğumlu olan Larkin bundan böyle hem ABD hem de Türk vatandaşlığı unvanı elde etti.

ARTIK TÜRK VATANDAŞI

Larkin daha önceden yaptığı açıklamasında isim konusunda henüz bir netlik olmadığı Şubat ayı sonunda oynanacak olan A Milli maçta forma giymek istediğini sözlerine ekledi. Larkin, isim konusunda henüz bir düşünceye varmadıklarını TC vatandaşlığı sonrasında kırmızı beyazlı formayı çok giymek istediğini kaydetti.

Larkin, aklına pek çok isim geldiğini netlik kazanması durumunda bunu kamuoyu ile paylaşacağını ancak şu anda sadece işi ile ilgileneceğini sözlerine ekledi. Larkin, dışarıdan gelecek olan bütün önerilere açık olduğunu vurgulayarak büyük bir sabır ve heyecanla o günün gelmesi için merakla beklediğini de sözlerine eklemeden geçemedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.