Özel Bursa Medicabil ailesi brunchta buluştu

Özel Bursa Medicabil ailesi brunchta buluştu
19.03.2019
A+
A-

MEDICABIL Sağlık Grubu, geçtiğimiz günlerde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle MEDICABIL’de görev yapan doktorlara brunch düzenledi.

Bademli 21 Masa’da düzenlenen brunch etkinliğine MEDICABIL Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ile MEDICABIL Sağlık Grubu’nda görev yapan doktorlar aileleriyle birlikte katıldı.

Brunchta, doktorlar yoğun iş temposundan uzaklaşarak, iş arkadaşları ve aileleriyle güzel bir gün geçirme fırsatı yakaladılar. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen de, bu tarz etkinliklerle bir araya gelmenin kurum içi iletişimi güçlendirdiğini söyledi.

Bilgen, “MEDICABIL Sağlık Grubu olarak, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlediğimiz brunch etkinliğinde doktorlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sağlık çalışanı olmak bir gönüllülük işidir ve tüm doktorlarımızda, hastalarına en iyi hizmeti verebilmek için özverili bir biçimde çalışıyor. Onların tüm emeklerine büyük saygı duyuyoruz. Umuyoruz ki, gelecek Tıp Bayramlarında da hep beraber, MEDICABIL Sağlık Grubu ailesi olarak bir arada oluruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.