Koray Aydın: Tek adam düzenine tokadı İYİ Parti indirdi!

Koray Aydın: Tek adam düzenine tokadı İYİ Parti indirdi!
24.11.2019
A+
A-

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Manisa Salihli’de konuştu…

Koray Aydın konuşmasında ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Aydın, “Türkiye çok partili demokratik hayata geçtiğinden beri sayısız siyasi partinin yer aldığı bir dönemi geride bıraktı. 25 Ekim günü, beraber harekete geçtik. Biz yetkileri verdik, sizler o yetkilerle bunu başardınız. Soruyorum sizlere inanç olmasa bunları başarabilirmiydik. Türk Milleti’nin geleceğine katkı ve emek sağlayan sizlere Türk Milleti adına teşekkür ediyorum. Kısa sürede milyonları bulduk. Şahsi iradenizi ortaya koyarak, devletin gücünü sopa olarak kullananlar yanına küçük ortağını da alarak hızlı seçim kararı aldı. Bunun adı İYİ Parti’den duyulan korkudur. Erken seçim de değil, hızlandırılmış seçim. 45 günlük seçim takvimi. Türk Siyasi hayatında bu ikinci defa uygulanmıştır. Tek adam düzeni inşa etmeye çalışanlara İYİ Parti tokadı inmiştir. Denklemin içinde sadece İYİ Parti vardı. Doğruya doğru diyebilen bunu söylerken de dimdik durabilen, eğilmeyen bükülmeyen söyledikleriyle ses getiren karşılık bulan siyasi iktidarı sıkıştıran muhalefetin nasıl yapılması gerektiğini gösterebilen bir siyasi harekettir İYİ Parti. Bu ülkenin geleceğine el koyma iradesini ortaya koyan insanlar olarak Türk Siyasi hayatında yerimizi alacağız. Vatandaşla birebir iletişimi olan mahalli idarelerdir. Belediye başkanlıklarını milyonlarca insanın üzerindeyeni bir etki alanı vasıtası olarak gören siyasal iktidarın en iyi kullandığı alandır burası.” dedi.

“VATAN MESELESİ”

Yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın önemine dikkat çeken Aydın, “Bunun bir vatan meselesi olduğunu belirterek bir yola gittiklerini” söyledi.

“AK PARTİ’NİN BİR AYAĞI KOPARTILMIŞTIR”

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti’nin İstanbul, Ankara gibi Türkiye’nin merkezi olan yerleri kaybettiğini söyleyen Aydın AK Parti’nin bir ayağının koparıldığını söylerek AK Parti’ye topal ördek benzetmesi yaptı. “Ak Partili arkadaşlar da bana kızıyorlar. Dava açanlar da var. Varsın olsun hiç önemi yok topal ördek oldunuz ne yapayım. Bunu söylemekten niye kaçağız. Şu anki haliniz bir topal ördek. AK Parti öyle bir şamar yedi ki, sadece Bursa’da sadece kıl payı kaçırdık. AK Parti, şuan abondone olmuş boksör gibi, o son yumruğu atacak partidir” dedi.

ERDOĞAN’A EYT ELEŞTİRİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İskandinav ülkeleri bu sistemle battı” sözlerine yanıt veren Koray Aydın, “Bu ülkelerde yaşayan insanların refah seviyesi yüksek. Dünyanın en mutlu insanları bu ülkelerde. Erdoğan’ın bu açıklamalarını kim yazıyor bilemiyorum. Bir ülkenin cumhurbaşkanının bu denli tutarsız sözler sarfetmesi karşısında inanın üzülüyoruz.” dedi.

“KAFALARINI DUVARA ÇARPMIŞLAR”

Erdoğan’ın “işsizlik bizim istihdam yaratamamamızdan değil, işgücüne katılım arttığı için işsizlik artıyor” sözlerini de eleştiren Aydın “Ben önceden bunlara abondene olmuşlar diyordum. Bu durumu da geçtiler, bunlar kafalarını duvarlara çarpmışlar. Her üç gençten biri işsiz ülkemizde. Ülkenin cumhurbaşkanı ise adeta ‘bu gençler iş aramasa, işsizlik ne güzel düşük çıkacak’ diyor.” dedi

18 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ KARDELEN TÜRKOĞLU VE 97 YAŞINDAKİ KANİYE NİNE İYİ PARTİLİ OLDU

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ve beraberindeki heyet Üye Katılım Programının ardından Sevgi Yolu’nda yürüdü, halkı ve esnafı selamladı. Ardından İYİ Parti Salihli yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra İYİ Parti Salihli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Koray Aydın, yönetimle istişare toplantısı gerçekleştirdi. 97 yaşındaki Kaniye Emirdağ da İYİ Parti ailesine katıldı. 18 yaşındaki Kardelen Türkoğlu da İYİ Parti üyesi oldu.

Programın en ilgi çekici ve renkli anlarından biri de 85 yaşındaki İlhan Gürbüz dedenin İYİ Parti’ye üye olmasıydı. İlhan Gürbüz şiir kitabını İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’a hediye ederken, üyelik rozetini kendisine takan Aydın’la bir süre sohbet etti.

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.