İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Arslan, seçmenler için otobüs kaldırılacağını açıkladı

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Arslan, seçmenler için otobüs kaldırılacağını açıkladı
08.05.2019
A+
A-

İstanbul’da yenilenecek seçim tarihinin 23 Haziran olarak belirlenmesi, İYİ Parti Yıldırım İlçe yöneticilerini harekete geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin YSK tarafından iptal edilerek ‘Yenilenme’ kararının ardından İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı harekete geçti.

YSK Kararını ‘Demokrasiye darbe’ olarak nitelendiren İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan,  23 Haziran seçimlerinde oy kullanacak seçmenler için ilçe binasından otobüs kaldırılacağını açıkladı.

Başkan Av. Arslan “YSK kendi içtihatlarını çiğneyerek hukuku yok saymıştır. Yılgınlık ve karamsarlığa asla yer yok. Başlayan değişimi hiçbir güç durduramaz Bu seçimleri Ekrem İmamoğlu bu kez yüzde 60’ları aşan oy oranıyla kazanacaktır. İYİ Parti Yıldırım İlçe yönetimi olarak eğitim, iş ya da başka gerekçelerle  ilçemizde bulunan İstanbulluların seçim günü ikametgahlarında olup, oy kullanabilmeleri için ilçe binamızdan otobüs kaldırma kararı aldık. Konuyla ilgili seçmenlerimizin ilçe yönetimimize başvurarak, kayıtlarını yaptırmalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.