İYİ Parti Kestel Teşkilatı’ndan Doğu Garajı’na çıkarma

İYİ Parti Kestel Teşkilatı’ndan Doğu Garajı’na çıkarma
08.01.2020
A+
A-

İYİ Parti Kestel ilçe yöneticileri, Kestel ve Gürsu yolcularının kullandığı Doğu Garajı’nı yakın takibe aldı. Minibüs sürücüleriyle bir araya gelen İYİ Partililer, Doğu Garajı’nda bir an önce iyileştirmelerin yapılmasını istedi.

İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, Kestel Belediyesi Meclis üyeleri Mehmet Kaplan, Abdülkadir Gürel’in yanı sıra  Gürsu Belediye Meclis üyesi Ersal Kaya ve ilçe yönetimi, Doğu Garajı’nda Kestel ve Gürsu minibüsçüleriyle bir araya geldi. Bölgenin sorunları hakkında bilgi alan İYİ Partili yöneticiler, Doğu Garajı’nın içler acısı halini yerinde gördü.

İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, görüşmeler sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kestel ve Gürsu minibüs esnafı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından mağdur ediliyor. Seçim öncesi AK Partili yöneticilerin, ‘Doğu garajına gidip; ‘sorunlarınızı biliyoruz, sizlere burada daha sağlıklı bir ortam kuracağız’ demelerine rağmen hiç bir gelişme olmadı. Akşamları aydınlatma yok. Hatta minibüs esnafının abdest alacağı, namaz kılacağı bir mekan bile bulunmuyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilecekleri tuvalet yok. Acilen minibüs esnafının mağduriyetlerinin giderilmesi gerekiyor. Biz, İYİ Partili Büyükşehir, Kestel ve Gürsu meclis üyelerimizle birlikte, hem ilçe belediye meclis toplantılarımızda, hem de Büyükşehir Meclis toplantısında önergelerimizi verip sonuç alana kadar takipçisi olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.