İYİ Parti Adayı Şenol: Vatandaşın 5,5 milyarı nereye gitti?

İYİ Parti Adayı Şenol: Vatandaşın 5,5 milyarı nereye gitti?
05.06.2018
A+
A-

Asiye Deniz Erman, İYİ Parti Gürsu teşkilatının kurucu üyelerinden.

Partinin emektarı olan Erman, geçtiğimiz günlerde partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği Emir Sultan’da bir gurup ile partililer arasında kalarak çıkan kavgada yaralanmasına rağmen, hastaneden çıkar çıkmaz kaldığı yerden seçim çalışmalarına destek vermeye başladı.

Partililerin Asiye ablasının ziyaretçileri arasında bulunan İYİ Parti 2’ci bölge Bursa Milletvekili adayı İsmail Şenol; “Zafer, Zafere İnananlarındır. Emir Sultan Meydanında İYİ Parti standına yapılan saldırı sonucu kolu kırılan ve alçıya alınan, Asiye hanım ertesi gün bizimle saha çalışmasına katılıyorsa bu iş TAMAMdır. Teşekkürler Asiye Ablacım. İYİ ki varsınız” sözleri ile minnettarlığını paylaşırken gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

GEREKLİ TEDBİRLERİ NEDEN ALMADIN!

Şenol, ekonomik kaygıların son dönemlerde artığını belirterek; “Dövizin son dönemlerde Merkez Bankası marifeti ile dizginlenmeye çalışıldığı bir dönemde aslında çok önemli bir ayrıntıyı gözden kaçırdık. Doların 4,92’leri gösterdiği o günlerden 4,60’lar seviyesine kadar geriledik. Birkaç hafta içinde aldığımız duyumlara göre 3 milyar 500 milyon dolar şahıslar arasında el değiştirmiş. Kur farkından dolayı bu el değiştirme sırasında 5 milyar 510 milyon 400 bin lirada bu şekilde el değiştirmiş oldu. Peki sorumlu kim? Hazine mi? Maliye mi? Merkez Bankası mı? Yoksa gerekli tedbirleri almayan Hükümet mi? Bir diğer sorun 16 yıldır iktidarda olan AKP’nin çift haneleri görmemekle övündüğü enflasyonun yüzde 12,6’lar seviyesinde seyretmesi. Yüzde 7,4 oranında büyüyen Türkiye’nin enflasyon oranı yüzde 6’larda olmalıydı. Ekonomik değerler göstermiştir ki; Abbas yolcudur! 24 haziran artık vatandaşlarımızın kemer sıkmayacağı, gelecek kaygısı duymayacağı bir seçimin olacağı gündür. Güneş doğacak, insanlar aç kalmayacak!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.