İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Bursa’ya geliyor

10.09.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Ümit Özdağ, bugün Bursa’ya geliyor.  Bursa’da çeşitli görüşmeler yapacak olan Prof. Ümit Özdağ, akşam da İYİ CUP Futbol Turnuvası final maçını izleyecek.

Son günlerde kamuoyunu da sıkça meşgul eden İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’na kimin atanacağı ile ilgili yorumların sıkça yapıldığı bir dönemde Bursa’ya gelecek olan Prof. Özdağ, saat 18 – 19 saatleri arasında il başkanlığında partililerle de sohbet edecek ve fikir alışverişinde bulunacak.

İYİ CUP’TA FİNAL MAÇI

İYİ Parti İYİ Gençlik Bursa İl Başkanlığı’nın; gençlerin birlik, beraberlik ve sağlıklı yaşam kültürüne dikkati çekmek amacıyla düzenlediği İYİ CUP Futbol Turnuvası Bursa etabı, Ötüken ile Turanbirliği takımlarının oynayacağı final maçıyla sona eriyor.

11 Eylül Salı günü (bugün) İhsaniye Spor Tesisleri’nde saat 21.00’de başlayacak İYİ CUP Futbol Turnuvası şampiyonluk maçını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Ümit Özdağ da izleyecek ve Ötüken ile Turanbirliği arasındaki final maçında şampiyon olan takıma kupasını verecek.

İYİ CUP Futbol Turnuvası’nı organize eden İYİ Gençlik Bursa İl Başkanı Mehmet Solaklı, ‘’İYİ Gençlik Bursa teşkilatları olarak siyasetin içinde olacağımız kadar kültür, sanat ve sporda da aktif çalışmak öncelikli unsurlarımızdır’’ diyerek, tüm Bursalıları final maçını izlemeye davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.