‘İYİ bir Yıldırım için geliyoruz…’

28.11.2018
A+
A-

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, 1 Aralık cumartesi günü düzenleyeceği ‘Yıldırım’ın Dünü, Bugünü,  Yarını’ konulu bir panel ile Yıldırım ilçesini bütün boyutlarıyla masaya yatırmaya hazırlanıyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine getir sayım devam ederken, siyasi partilerde hazırlıklarına başladı. İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, yerel seçimlerine 1 Aralık 2018 cumartesi günü saat 13.00’de Burçman Hotel’de düzenleyecekleri bir panel ile start vereceklerini açıkladı. 16 yıllık AKP yönetiminde ülkenin ve şehirlerin rant alanı olarak görüldüğüne dikkat çeken İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, Yıldırımın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunların çözümü için yola çıktıklarını belirtti.

Arslan, “ 1 Aralık’ta düzenleyeceğimiz panelde Yıldırımın her yönüyle ele alacağız. Alanında uzmanların görüşlerine yer vereceğimiz panel bize Yıldırım’ın yeniden şekillenmesi için ışık tutacaktır.” dedi.

ADAY BELİRLERKEN DE EN ÖNEMLİ KRİTERİMİZ ‘LİYAKAT’ OLACAKTIR

Adaylık konusunda resmi başvurularını 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren başlayacağını hatırlatan İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Av. Kerem Arslan, “ Biz Yıldırım’ı İYİ yönetmeye talibiz. Rasyonel çözümler üreten, sorunu açık yüreklilikle ortaya koyan, kadrolarını ve adaylarını belirlerken “imara değil insana” “isme değil liyakate” önem vereceğiz. Aday belirlerken de en önemli kriterimiz ‘liyakat’ olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.