İlhan Parseker’den Bursaspor açıklaması!

İlhan Parseker’den Bursaspor açıklaması!
19.08.2020
A+
A-

Tek adayla Olaganüstü Genel Kurula gidecek Bursaspor’da TFF delege adaylığı teklif edilen iş adamı İlhan Parseker, yaptığı açıklama ile adaylıktan çekildiğini ve aldığı kararın amacının Bursaspor’a hizmet olduğunu duyurdu.

İş adamı Parseker’in yazılı açıklaması şöyle:

“Bursa şehri ve Bursaspor kamuoyuna…

Bursa’nın ortak değeri olduğuna inanarak aidiyetini gururla taşıdığım Bursaspor’a şartlarımın ve zamanımın uygun olduğu her zaman ve ortamda hizmet etmeyi görev bildim.

Erkan Kamat başkanlığında “tek adayla” girilen olağanüstü Genel Kurul için bana teklif edilen TFF DELEGE adaylığını  seçimlere “tek aday” olarak  girildiği ve camiaya hizmet anlamında yararlı olacağım inancı ile kabul ettim.

Ancak tek adaylığın kesinleşmesinden sonra yaşanan süreçte akıl ve mantığın kabul etmeyeceği yakıştırmalar ile benim üzerimden başkan adayı Sayın Erkan Kamat’a ve arkadaşlarına zarar verilmeye çalışıldığını üzülerek izledim.

Bursaspor’un içinde bulunduğu durumdan çıkabilmesi tüm şehrin birbirine kenetlenmesi ile olacağını düşündüm.

Fakat Bursaspor’u sadece kendinin olduğunu iddia eden ve kendileri dışındaki görüşleri asla kabul etmeyen gruplar  ve bu grupları destekleyen bir takım güçler Bursaspor’u rahat bırakmamaktadır.

Maalesef bu davranışlar Bursaspor’a gönül vermiş birçok başarılı insanın Bursaspor’dan uzak durmasına sebebiyet vermiştir.

Bu delegeliği kabul ederken Bursaspor’un içinde olduğu  zor durumda tüm camianın tek vücut olarak Bursaspor menfaatleri doğrultusunda kenetleneceğini düşünmüştüm. Maalesef yanılmışım.

Tek düşüncem yıllarca ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütlerinde görev alarak biriktirdiğim dostluklarımı, Bursaspor menfaati ve lobisi için kullanabilmekti.

TFF DELEGE adaylığımı istemeyerek geri çekiyorum.

Bütün şartları düşünerek ve hiçbir baskının altında kalmadan aldığım kararımın Bursaspor’a hizmet olduğunu zaman içinde herkes görecektir.

Sayın Erkan Kamat’a bu zor zamanda aday olduğu için yürekliliğinden dolayı teşekkür ederek başarılar dilerim.

Her zaman ve her şekilde Bursaspor’un yanında olacağımı ifade ederim…

Kamuoyuna saygılarımla.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.