İBB Başkanı İmamoğlu: Millet sayın Akşener’in yanında….

İBB Başkanı İmamoğlu: Millet sayın Akşener’in yanında….
29.06.2019
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturmasına savcılığın gizlilik kararı verdiği İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e destek olarak “Millet sayın Akşener’in yanında. Bu süreçler hızlı gelişir” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturmasına savcılığın getirdiği gizlilik kararı hakkında konuştu.

İmamoğlu, hukukun bazı seslere göre adım attığını belirterek, teröristbaşı Abdullah Öcalan’uın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı ekranlarına çıkaran TRT hakkında da soruşturma açılması gerektiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Sayın Genel Başkan Meral hanımı herkes tanıyor, biliyor. Yine bu süreçte bu şekilde mağdur edilmesini çok büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz.  Millet sayın Akşener’in yanında. Bu süreçler hızlı gelişir. Yarın bir balmışsınız benimle ilgili de bir soruşturma çıkar. Umarım bu yanlışlardan geri dönen bir iktidar anlayışı görürüz. Şimdi diyecekler ki ‘Hukuk böyle işliyor’ ama hukuk öyle işlemiyor. Hukuk bazen bazı seslere göre adım atıyor. Bunun bitmesi lazım. Keşke hukuk, hukuk gibi işlese. Örneğin TRT’ye soruşturma açılsa.”

(Yeni Gaste)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.