Hak, Hukuk, Adalet…

Hak, Hukuk, Adalet…
17.12.2022
A+
A-

İnsanlık alemi, bu güç sayesinde huzurla yaşar. Siyaset gücü eline geçirince ülkemizde akıl almaz, insanlığa yakışmaz kötülükler arttı. Dolayısıyla her alanda içinden çıkılması güç olaylar ve haksızlıklar sebebiyle toplum olarak yaralıyız bir umutsuzluk bulutu altında ezilme  derecesinde bekleyiş içindeyiz.

***

Türkiye görülmemiş sıkıntılar içinde freni boşalmış araba gibi…

Cumhur İttifakı, Sarayı kaybetmek korkusu içinde çok öfkeli. Söz insanın aynasıdır. Millet İttifakına ağzına geleni savuruyor. Meclis’te muhalefete “ABD ÇOCUKLARI” diye…  Haddini aştı. Biri de, “Bizim adayımız belli. Sizin ‘ÇÜRÜK ADAYINIZ’ (ne demekse) ne zaman ortaya çıkacaktır?” dedi.

Edep, akıl, vicdan bitmiş  bir toplum…

***

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza, bardağı taşırdı. Hak, hukuk, adalet Saraçhane’de kale gibi yüceldi. Allah milletimize milli ve manevi uyanış ihsan eyledi. Bunu da meydanda gördük. 6 parti başkanı, -sağolsunlar- milletimizin sahipsiz olmadığını haykırdı. 86  milyonu kucakladı. Bunun karşılığı ne olur bilemem. Cumhur İttifakı seçim kozu olarak, “BAŞÖRTÜSÜ”nü kullanacak…

Yine mağduriyet yine mağduriyet…

Artık ülkemizde böyle bir mağduriyet yok. 6’lı masa karşı çıksın!!! Oylar toplansın hemi… Geçti o günler…

***

Karşınızda millet var millet… Önlerine sofra açtığınız beslemeler bile artık pişmanlık duyguları  içinde Allah’tan af diliyorlar.

Saraçhane’de 86 milyonun sesi:

“Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;

Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.