Doruk Sağlık Grubu’ndan Yeşilay Haftası’na destek…

Doruk Sağlık Grubu’ndan Yeşilay Haftası’na destek…
07.03.2019
A+
A-

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Uzman Dr. Fulden Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası sebebiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında stant açan Yeşilay Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Uzman Dr. Fulden Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak, Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirme standında bilgi aldı. Ziyarette, Yeşilay Bursa Şubesi’nin faaliyetlerinin yanı sıra, alkol, sigara, madde ve yeni bir bağımlılık türü olan internet bağımlılığı konusunda istişarede bulunuldu.

“Amacımız farkındalık oluşturmak”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uzm. Dr. Fulden Küçük,’’Yaşamda ayrıcalık ‘’sloganıyla her zaman hareket etmeye gayret ediyoruz. Bu amaçla 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı da fırsat bilerek bağımlı kişilerle ilgili neler yapılabilir konusunu konuşmak için Yeşilay Bursa standımızı ziyaret edip yetkililerden bilgi aldık. Bünyemizde Psikiyatr hekimlerimiz ve psikologlarımız olduğu için Yeşilay ile ortak faaliyetler yapabiliriz. İlerleyen süreçte bazı iş birliklerimiz olacak. Amacımız bağımlılık konusunda insanlarımızda farkındalık oluşturmak, bağımlılıktan uzak durmalarını sağlamak ve sağlıklı yaşamalarına yardımcı olmak. Bu vesile ile ülkemizin en önemli ve köklü kurumlarından Yeşilay’ın 99. Yılını bir kez daha kutluyor çalışmalarından başarılar diliyorum” dedi.

“Bağımlılıkların tümüyle mücadele eden dünyadaki ilk ve tek STK’yız”

Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr.Serhat Yamalı da şunları söyledi: “Bağımlılıkların tümüyle mücadele eden dünyadaki ilk ve tek STK’yız. Yeşilay, 1920 yılından günümüze kadar ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Şu an dünyamızda bağımlılıkla mücadele çok hızlı bir şekilde artıyor. Özellikle günümüzde teknoloji bağımlılığı büyük bir artış içerisinde. Bununla ilgili hem eğitici ve önleyici çalışmaları hem de rehabilite eden çalışmaları yürütmeye çalışıyoruz. Kurumlarımızla da iş birliği içerisinde vatandaşlarımızı bağımlılık konusunda bilgilendirmeye gayret gösteriyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.