Dersimli Kemal!

Dersimli Kemal!
06.10.2022
A+
A-

Yeşilçam’da çok artistler aktörler gelip geçti ama hiçbirisi de Kılıçdaroğlu’nun eline su dökemez.

***

Sık sık “Ben Dersimli Kemal’im”, ”Ben Seyit Rıza’nın torunuyum” şeklinde ahkam kesen Kılıçdaroğlu şimdi de sarayın müridi olmaya özenmiş olacak ki Tayyip Erdoğan’a “başörtüsü meselesini birlikte çözelim” demeye başladı.

***

Daha önce hiç toplumda karşılığı bulunmayan dış güçlerin maşası Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına cumhurbaşkanı adayı yapan Kılıçdaroğlu; sadece CHP’nin değil, Türk siyasi tarihine de adını en kötü yazdırmış bir siyasetçidir.

***

CHP, Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak için kendisini Cumhurbaşkanı aday olarak ortaya sürmek istiyor. Çünkü onlar da biliyor ki Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi asla kazanamayacak. Seçimi kazanamayan Kılıçdaroğlu’nu dosdoğru köyüne postalayacaklar..

***

Millet İttifakı’nın en uyanık Genel Başkanı olarak gördüğümüz Sayın Meral Akşener’de de, “Recep Tayyip Erdoğan tekrar seçimi kazansın, ben de koltuğumda oturmaya devam edeyim” anlayışı hakimdir.

***

Kendi arasında sürekli top çeviren ve defalarca toplantılar yapılmasına rağmen aday tespiti yapamayan altılı masaya milletin inancı ve güvencesi de kalmamıştır. Kendi kusur ve yanlışlarını örtmek yerine muhalefet liderleri, ”Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına taşı aday göstersek ona oy vermeniz gerekiyor” diyerek Türk milletinin aklıyla ve sağ duyusuyla oynamayı tercih ediyor.

***

Şimdi de seçime çeyrek kala hangi din papazları Pensilvanya’dan sırtını sıvazladıysa, ”başörtü meselesini yasal güvenceye kavuşturalım” fikrini ortaya atmıştır. Hele bir seçimi kazanın, iktidar olun; o dediğinizi zaten yapacaksınız beyefendi…

***

Alakalı alakasız her konuda görüş bildiren Sayın Kılıçdaroğlu, birden bire bu başörtüsü meselesinden bahsetmeniz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine bir kere daha yağ sürmüştür. Kanaatimce; yanına kavalını da alıp köyünüzde çobanlık yapmanın zamanı gelmiştir artık..

***

‘Dersimli Kemal’ oldunuz da hiç Türk Kemal olamadınız!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.