Chassis Brakes International enerji verimliliğine öncelik veriyor

Chassis Brakes International enerji verimliliğine öncelik veriyor
18.06.2018
A+
A-

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, tükenmekte olan kaynakların etkin kullanımı ve enerji verimliliği konusunda, toplumsal bilinci ve farkındalığı artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Chassis Brakes International, enerji verimliliği ile ilgili farkındalığı artırma odaklı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tükenmekte olan kaynakların etkin kullanımı ve enerji verimliliği konusunda toplumsal bilinci ve farkındalığı artırmayı amaçlayan Chassis Brakes International, bu kapsamda 2 gün boyunca şirket bünyesinde çeşitli organizasyonlara imza attı.

Bursa fabrikasında ilk olarak, İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Afet Yönetim Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun katılımıyla “İklim Değişimi ve Biz” başlıklı söyleşiye ev sahipliği yapılırken, söyleşide Kadıoğlu küresel iklim değişikliğinden ev ve işyerlerindeki enerji tasarrufu için yapılabilecek basit uygulamalara kadar çok sayıda önemli konuya değindi.

Tiyatro gösterisi beğeni topladı

Şirket bünyesinde, enerji verimliliğiyle ilgili düzenlenen etkinliklerin ikinci günde ise Kafa Sanat Tiyatrosu tarafından enerji verimliliğinin önemini yansıtan tiyatral bir gösteri düzenlendi.

Zaman zaman, çalışanların da oyuna dahil edildiği gösteri büyük beğeni toplarken, şirket programın sonunda tüm çalışanlara güneş enerjisi ile şarj edilebilen kamp fenerleri hediye etti.

Bu bir yolculuk

Enerji verimliliğinin önemine vurgu yaparak, şirketteki enerji değerlerini çok daha iyi seviyelere taşıma gayretinde olduklarına vurgu yapan Chassis Brakes International Türkiye Üretim Bakım ve HSE Müdürü Murat Bayram, bu çalışmaların bir yolculuk olduğunu belirterek, çalışmaları sürdürülebilir hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Enerji konusunda, ilerleyen süreçte sertifika sahibi olmayı hedeflediklerini de kaydeden Bayram, bu çalışmalarda iyi sonuçlar elde etmek için tüm çalışanlara önemli sorumluluklar düştüğünün altını çizdi.

Bayram, enerji verimliliği konusundaki farkındalığın tüm toplum nezdinde artırılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.