Bursa’nın cep yakan su faturaları, Akşener’in gündeminde

Bursa’nın cep yakan su faturaları, Akşener’in gündeminde
13.02.2020
A+
A-

İlk Bursa programında vatandaşlarla bir araya gelen Meral Akşener, Bursa’nın gerçek gündemini dinledi. Elektrik, doğalgaz faturaları derken, Bursa’da su faturası da vatandaşın ekonomi gündemine eklendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yıldırım İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursu’un da katıldığı ziyarette konuşan Akşener, iktidarın kutuplaştırılmış bir dil kullanarak seçmeni velinimet olmaktan çıkardığını söyledi.

İYİ Parti lideri Akşener, ülkenin ve halkın gerçek gündeminin nabzını tutmak için yurt gezisine çıktığını söyledi.

Bursa’daki ilk günü gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren Akşener, ”Elektrik ve doğalgaz faturalarının dışında Bursa’da çok ilginçtir, vatandaş su faturalarından şikayetçi. Bursa’da su parası çok yüksek geliyormuş. Gürsu ve Kestel’de taksiciler sorunlarını iletti. Kadınlar kulağıma eğilerek, özellikle emekli kadınlar, pazar fiyatlarının yüksekliğini söyledi. Engelli maaşları da ödenmiyormuş galiba. Bunların hepsini tek tek tespit edip, Meclis’te grup konuşmamda gündeme taşıyacağım. Arkadaşlarım da bunlarla ilgili önerge, hatta kanun teklifi verecek. Bundan sonra ne yapılırsa yapılsın, halkın gerçek gündemini kamuoyunda canlı tutmak gerekiyor. Bizi yöneten arkadaşlar, kutuplaştırmayla gerçek gündemleri bugüne kadar sektirdiler. Dolayısıyla bundan sonra Allah şahit olsun, seçmenin velinimet olmasını sağlayacağım.” dedi.

Akşener, Nilüfer ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Görükle’de gençlerle bir araya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.