Bursa Büyükşehirli periler seride öne geçti

Bursa Büyükşehirli periler seride öne geçti
10.05.2018
A+
A-

Kadınlar Basketbol Süper Ligi yükselme play-off’larında mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Bayrak Belediyesi’ni 77-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Büyükşehir Belelediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelenin ilk periyodunda takımlar birbirlerine üstünlük sağlamakta zorluk çekerken, ikinci periyoda 18-18 eşitlikle girildi. Bu periyotta da takımlar uzun süre  farkı açacak sayıyı elde edemedi. İlk yarının bitimine 3.04 dakika kala yeşil-beyazlılar, Burcu Erbaş’ın elinden bulduğu üç sayıyla 35-29 öne geçti. Kalan dakikalarda her iki taraf da sayı üretmekte zorlandı. Devreye 35-31 Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile girildi. Maçın ikinci yarısında yeşil-beyazlılar, rakip Bayraklı Belediyesi’ne öne geçme şansı tanımadı. Büyükşehir Belediyespor; üçüncü periyodu 53-47, maçı da 77-66 önde tamamladı.

İki galibiyet elde eden takımın bir üst tura yükseleceği play-off ilk maçında aldığı bu galibiyetle rakibi karşısında seride 1-0 öne geçen Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçını 12 Mayıs Cumartesi saat 17:00’da İzmir’de oynayacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçı da kazanması halinde play-off yarı finaline yükselecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.