BOSE’de satrancın şampiyonları belirlendi

BOSE’de satrancın şampiyonları belirlendi
07.03.2019
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve il Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) kapsamında gerçekleştirilen ‘Büyükşehir Satranç Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. 17 ilçeden 93 bin öğrencinin arasından finale yükselen 200 öğrenci Bursa şampiyonluğu için mücadele etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) öğrencileri sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl 250 bin öğrencinin sporla buluşturulması hedeflenen BOSE kapsamında 17 İlçedeki tüm ilkokul ve ortaokullardan 93 bin öğrencinin mücadele ettiği Büyükşehir Satranç Turnuvası’nda il şampiyonları belli oldu.

Çocukların iletişim kurma, problem becerilerini artırma, baskı altında karar verme, sorumluluk alması gibi amaçlar taşıyan etkinlikte, finalde mücadele eden 200 öğrenci şampiyonluk için ter döktü. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen final müsabakalarında 3,4,5 ve 6. sınıflar kategorilerinde mücadele eden ve dereceye giren sporcular madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.