AK Partili vekillerden Kosova Üsküp Türkleri Derneği’ne tebrik ziyareti…

AK Partili vekillerden Kosova Üsküp Türkleri Derneği’ne tebrik ziyareti…
30.01.2019
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Emine Yavuz Gözgeç, geçtiğimiz günlerde göreve seçilen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Kılıç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle de bir araya gelen vekiller, yeni yönetimi tebrik ederken, çalışmalarında başarılar dilediler.

“Hikayesi olmayan yapılar uzun vadede başarılı olamaz”

Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 20 yılını tamamlamış önemli bir dernek olduğunu söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, “Hikayesi olmayan kurumların uzun vadede başarılı olabilme şansı yok. Geçmiş dönem başkanımız ve yöneticilerimiz bugüne kadar güzel işlere imza attı. Şimdi yeni yönetim ve yeni bir heyecanla devam edilen bu yolda, milletvekilleri olarak bizler de sizlerin yanında olacağız. Birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bizim büyük bir gönül coğrafyamız var”

Birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atılacağına inandığını vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Mali Dostluk Grubu Başkanı ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç de, STK’ların önemini vurgulayarak Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yaptıklarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Vekil Gözgeç sözlerine şöyle devam etti: “Bizim bir fiziki coğrafyamız var ama bu fiziki coğrafyayı aşan büyük bir gönül coğrafyamız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la da gönül coğrafyamızda ayrı öneme sahip olan Balkanlara daha fazla el uzatmaya başladık. TİKA’nın çalışmalarıyla orada bulunan tarihi eserlerimizi tekrardan ayağa kaldırıyoruz.”

Milletvekillerini aralarında görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Kılıç da, destekleri için vekillere teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.