Vekil Muatafa Esgin’den, BTB Başkanı Özer Matlı’ya ziyaret

02.09.2018
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Mustafa Esgin, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı’yı ziyaret etti.

Özer Matlı’yı 365 oda borsanın çatı kuruluşu durumundaki TOBB’da Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş olması nedeniyle tebrik eden Vekil Esgin, “Bursa ülkemizin önemli üretim ve ticaret merkezlerinin başında gelmektedir. Tekstilden otomotive, makinadan kimya sanayine kadar Bursa’nın en büyük ekonomik zenginliği, ekonomi ve üretimdeki sektörel çeşitliliğidir. Bursa aynı zamanda bir gıda tarım ve hayvancılık kentidir. Bu anlamda Bursa Ticaret Borsası da çok önemli görevler yerine getirmektedir” dedi.

Mustafa Esgin’i Milletvekili seçilmiş olmasından dolayı bir kez daha kutladığını ifade eden BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı da, “Bursa’da yeni dönemde sivil toplum kuruluşları ile danışma kurulu kurulmasını arzu ediyoruz. Bu kararlarla yeni dönemde Bursa’nın ortak hedeflerini belirler ve elbirliği ile çalışmalar gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Vekil Esgin ile Özer Matlı, gıda tarım ve hayvancılık meseleleri başta olmak üzere, genel ekonomik durumun hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.