Özel Bursa Sürücü Kursu, yeni hizmet binasında…

11.10.2018
A+
A-

Bursa’nın ilk sürücü kurslarından olan Özel Bursa Sürücü Kursu, çağdaş eğitim materyalleri ve ferah eğitim sınıflarıyla Soğanlı Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki yeni binasında eğitim vermeye başladı.

1987 yılından bu yana kursiyerlerin trafik davranışını hem yasal, hem de ahlaki bir görev olarak benimseyen ve bu bilinçte olan profesyonel sürücüler yetiştirmeyi ilke edinen Özel Bursa Sürücü Kursu, her geçen gün başarı çıtasını yükseltiyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Bursa Sürücü Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu, çağdaş eğitim materyalleri ve geniş öğrenim sınıflara sahip yeni binasında hizmet vermeye başladı. Soğanlı Mahallesi Soğanlı Bulvarı’nda yeni binadaki ilk ders ise, öğrencilerin ve çok sayıda davetlinin pasta kesimiyle başladı.

‘BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ’

Profesyonel ve uzman bir kadro ve son model araç ve gereçlerle eğitim verdiklerini belirten Özel Bursa Sürücü Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu sahibi Erkan Subaşı, “Kursumuzda A1 (motorsiklet), A2, B( otomobil) ve B1 sürücü sertifikası verilmekteyiz. Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen kursumuz klasik kurs ortamından uzak, güler yüzlü, nezih ve samimi bir ortam sunmaktayız. Yeni hizmet binamızda, klimalı sınıflarda genç, profesyonel bir kadro ile son model araç ve gereçlerle eğitim verilmektedir. Eğitimde kaliteyi en üst seviyeye getirerek, çağın ve teknolojinin getirdiği yeniliklerle işimizin bilincindeyiz. Gerçek eğitim, kaliteli hizmet ve ileri sürüş teknikleri eğitimi vererek bilinçli sürücüler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz“ dedi.

Açılış töreninin ardından kursiyerler ve davetliler kemence eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.