Bursa’da ayakkabılar ‘ATC’ ile podyuma çıkıyor

Bursa’da ayakkabılar ‘ATC’ ile podyuma çıkıyor
24.01.2024
A+
A-

Bursa’da hem giyim hem de ayakkabı sektöründe ismini duyurmuş Podyum ATC, Gürsu, Erikli, Demirtaş, Kestel, Gemlik ve Kumla’dan sonra şimdi kapılarını Yeşilyayla’da açtı. Kalitenin ve ucuzluğun adresi olduklarını belirten işletme sahibi Vedat Ataç, “Kalite ve ucuzluk arayan herkesi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Yıllardır Bursa’da hem giyim hem de ayakkabı sektöründe isim yapmış Podyum ATC Yeşilyayla’ya uzandı. Gürsu’da 2 şubesi bulunan Podyum ATC, Erikli, Kestel, Demirtaş, Gemlik ve Kumla’nın yanında şimdi artık Yeşilyayla’daki vatandaşa kapılarını açtı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yeşilyayla Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Hatice Ersoy’un yanında işletme sahibi Vedat Ataç’ın ailesi ve birçok vatandaş katıldı.

MEMLEKET EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI

Kurdele kesimi öncesi konuşma gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Geleceğine güvenmenin bir göstergesi her gün yeni işletmeler açılıyor. Zor günlerden geçiyoruz ancak şu anda toparlandığımız, yeniden büyümemizin hızlanacağı bir döneme inşallah ulaşmış olacağız. Türkiye Yüzyılı bizlerin bu yaptıkları çalışmalarla inşallah gerçekleşmiş olacak. Hayatın her alanında üreterek, memleketimizin ekonomisine katkı vermeye devam edeceğiz. Ben Podyum ATC’nin işletmecisi Vedat Ataç beye, ailesine, çalışanlarına ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye konuştu.

KALİTE VE UCUZLUK BİR ARADA

İşletme sahibi Vedat Ataç ise, açılışa katılan Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür ederek, “Uzun yıllardan beri Bursa’da gerek giyim sektöründe gerek ayakkabı sektöründe vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Podyum ATC olarak Bursa’da Gürsu’da 2 şubemizle, Kumla, Demirtaş, Kestel, Gemlik ve Erikli olmak üzere vatandaşımızı kaliteyle buluşturmaya devam ediyoruz. Yeşilyayla’da da ismimiz olsun Yeşilyayla’daki vatandaşımız da şimdi kaliteyi ucuza bulsun diye Podyum ATC’yi Yeşilyayla’yla kavuşturduk. Kaliteyi ucuza isteyen herkesi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.