Meral Akşener, gençlere güveniyor  

Meral Akşener, gençlere güveniyor  
21.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 19 Mayıs kutlama programları kapsamında Anıtkabir ziyaretinden sonra dün gecede gençlik kolları başkanı Osman Ertürk Özel ev sahipliğinde  bir iftar yemeği düzenledi.

Ankara’da Ato Congresium’da düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen İYİ Parti Gençlik Kolları üyeleri İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ‘i ağırladı.

İftar yemeğinde Meral Akşener duygu dolu bir konuşma yaparak gençlere ne kadar güvendiğini anlattı, şaka yollu “gerçi manifestonuz da muhtıra gibi olmuş ama olsun aldık başımızın üstüne koyduk” dedi.

Gençler olmadan bu yolu yürümem diyen Akşener, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra bir hafta içinde 5000 kişilik bir kadroya ihtiyacı olduğunu, gençlerin hazır olmaları gerektiğini söyledi. Akşener, konuşmasının bitiminde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve uzun süre birlikte fotoğraf çektirdi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel iftar sonrası yaptığı konuşmada “Gençlik Manifestosu”nu açıkladı.

Gençlik kolları başkanı Osman Ertürk Özel’in açıkladığı gençlik manifestosu:

“Cumhuriyet’in sahibi ve bekçisi olan Türk gençliği olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden gelecek en büyük güç olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Bizler, Türk gençliği olarak, bir hukuk devletinde ve bilime önem veren anlayışla, kuvvetli bir demokrasiye sahip ve insan haklarına saygı duyan bir ülkede yaşamak istiyoruz.

İşte bu bilinç ve kararlılıkla, Türk gençliği olarak ortak bir akılla medeniyet yolundaki yürüyüşümüzü, tüm dünyaya örnek olacak şekilde sürdürmeye kararlıyız.

Bizler bu anlayışla Türkiye’yi gelişmiş ülkelerin de ötesine taşıyabilmek için en büyük gücü, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve cesur karakterinden alıyoruz.

Hidayet Sevinç – Osman Erturk Özel

Aynı kararlılık ve cesaretle, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere söylediği gibi: “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, hedefe varıncaya kadar asla ve asla yorulmazlar.”

Güneşin doğduğu yönden, battığı yöne kadar herkes şahit olsun ki, genç Cumhuriyet’in ve 21. yüzyıl Türkiye’sinin teminatı yine Türk gençliğidir.

Sayın Genel başkanımızın ve milletimizin biz gençlerin bu kararlığından asla ve kata şüphesi olmasın.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”

(Haber: Hidayet Sevinç)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.