‘Meral Ablamızı İYİ Parti’den koparamayacaklar!’

‘Meral Ablamızı İYİ Parti’den koparamayacaklar!’
24.07.2018
A+
A-

Afyon Sandıklı’da hafta sonu İYİ Parti kampında yaşanan gerginlik sonrası, parti teşkilatlarında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Afyon’da yapılan kampta İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, yaşanan gelişmeler üzerine olağanüstü kongre kararı almış, sonrasında ise “Kongrede aday değilim, seçim sonuçlarındaki hataların sorumluluğunu üzerime alıyorum” açıklaması yapmıştı.

Bu arada Genel Başkan Akşener’in suskunluğu devam ederken, bir grup partili de Akşener’in evinin önünde kendilerini zincire bağlayarak, kongrede tekrar aday olması için eylem yapıyor.

Tüm bu yaşanan gelişmeler üzerine il ve ilçe teşkilatları da kongrede Akşener’i tek aday olarak göstermek için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa’da da İYİ Parti’nin teşkilat başkanları bir araya gelerek; “Tek adayımız Meral Akşener’dir” dedi.

DAHA GÜÇLÜ GELİYORUZ!

Yaşanan son gelişmeleri değerlendiren ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı; “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in hafta sonunda Afyon kampında almış olduğu kararı ve sonuçları basında geniş olarak yer aldı. İlçemizdeki arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık ve bazı kararlar aldık. Tüm İYİ Partili arkadaşlarımızın da farklı bir karar aldığını sanmıyorum. Biz gözümüzü Meral Abla ile açtık. Biz ablamıza bir söz vermiştik, olmadı; Cumhurbaşkanı yapamadık” dedi.

İktidarın tüm baskılarına rağmen TBMM’ye Bursa’dan 2, Türkiye’den 43 vekili gönderdiklerini ifade eden Erkan Subaşı, ”Seçimde bir başarısızlık varsa, en büyük suç bizimdir, teşkilatlarındır. Halkımıza 16 yıldır çektikleri sıkıntıları bildikleri halde, alternatif olabileceğimizi anlatamayışımızdır. 7/24 sokakları aşındırmamıza rağmen, çadırlarımıza polisin önünde fiziki tecavüzüne rağmen, bizim derdimizin koltuk değil hizmet olduğunu anlatamamışız. Seçim kampanyamızda vatandaşlarımızla tüm samimiyetimizle kucaklaştık, bazı gerçekleri delilleriyle ortaya koyduğumuz halde anlatamadık, anlatamamışız. Belki de anlatabildiğimizi de seçmen anlamak istemedi. Bugün itibari ile yerel seçimlere odaklanmıştık. Ancak son gelişmeler, İYİ Parti üzerinde bazı odak noktaların bir takım hesaplar peşinde olduğunu gösteriyor. Demek ki; çok korkuyorlar! Meral Ablamızı bizden koparamayacaklar! Bizler teşkilat olarak sonuna kadar Meral Akşener’in yanındayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.