Malkara Belediye Başkanı Yurdakul’dan Başkan Bozbey’e ziyaret

28.11.2018
A+
A-

Tekirdağ’ın Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Yurdakul, Nilüfer Belediyesi ile kardeş kent olma taleplerini Başkan Mustafa Bozbey’e iletti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tekirdağ’ın Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile makamında bir araya geldi. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Malkara Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin de yer aldı. Yaptıkları çalışmaları Başkan Mustafa Bozbey ile paylaşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Nilüfer Belediyesi ile ortak projelere imza atmak istediklerini ifade etti. Yurdakul, Malkara Belediyesi ile Nilüfer Belediyesi’nin kardeş kent olması talebini de Başkan Mustafa Bozbey’e iletti.

Nilüfer Belediyesi olarak kardeş kentlerle olan ilişkilere büyük değer verdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey de, “Türkiye ve birçok farklı ülkenin kentlerinden toplam 27 kardeş kentimiz bulunuyor. Kardeş kentlerimizle ortak projelere imza atarak, aramızdaki bağları güçlü tutuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Japonya’daki kardeş kentimiz olan Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki’yi kentimizde ağırladık. Personel değişimi programıyla da Tokai Belediyesi’nden bir personel, şuan Nilüfer Belediyesi’nde görev yapıyor. Bunun yanı sıra kardeş kentlerimizle birlikte birçok projeyi de hayata geçirdik” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un kardeş kent olma taleplerini değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Bozbey, Nilüfer örnek çalışmaları hakkında da Ulaş Yurdakul’a bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.