Muhsin Yazıcıoğlu Bursa’da dualarla anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa’da dualarla anıldı
28.03.2021
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 12. yılında dualarla anıldı. Bursa Ulu Camii’de BBP Bursa İl Teşkilatları tarafından düzenlenen etkinlikte Yazıcıoğlu anısına lokma döküldü, mevlit okutuldu.

BBP kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadetinin 12. yılı dolayısıyla tüm Türkiye’de anma etkinlikleri düzenlenirken, Bursa Ulu Camii’de de anlamlı bir program gerçekleştirildi. Muhsin Yazıcıoğlu ve şehadete ulaşmış bütün dava arkadaşlarının adına mevlit okutuldu. Programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BBP Sosyal Politikalar ve İş Dünyası’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, BBP Bölge Müfettişi Salih Uçak, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, BBP Bursa İl Başkanı  Haldun Filiz,BBP Bursa İlçe Başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum dernek temsilcileri yanı sıra çok sayıda partili ile vatandaş da katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Alfatlı, “Vefatının 12. sene-i devriyesinde, inancıyla, davasına olan bağlılığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek şahsiyetiyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit Liderim, hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima, büyük bir davanın büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri olmuştur. Bizler de Onun yaşadığı tüm zorluklara rağmen büyük bir azimle sürdürdüğü inançlı ve ilkeli mücadelesinin takipçileri olarak aziz hatırasını, yaşayıp, yaşatıp, yüceltme çabasını kendimize örnek alarak davasına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu hadise bir suikasttır.

Vefatının 12, sene-i devriyesinde hukuk içerisinde kalarak, bize göre suikast olan bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Kastı, ihmali, kusuru , dahili olan kim varsa elbet hukuk önünde en ağır şekilde hesap verecektir, buna inancımız tamdır. Şehit liderim: Senin yaptığın gibi, Her daim Zalime karşı Mazlumun Yanında olacağız Davan davamız, yolun yolumuz, sevdan sevdamızdır Yüce Rabbimin İzni ile” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.