Karadeniz kökenli milletvekili aday adayları bir araya geldi

Karadeniz kökenli milletvekili aday adayları bir araya geldi
15.05.2018
A+
A-

Bursa’da yaşayan Karadenizli iş adamları tarafından kurulan, Karadeniz Asıllı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARADENİZSİAD), Bursa’da yaşayan ve KARADENİZSİAD üyesi olan milletvekili aday adaylarını bir araya getirdi.

24 Haziran seçimi öncesinde Bursa’daki KARADENİZSİAD üyesi milletvekili adayları bir araya geldi.

AK Parti, CHP ve MHP’den milletvekili aday adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen buluşma Dobruca’daki Derebahçe Restoran’da gerçekleşti.

Programın açılışında konuşan KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin millete ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti. Uzun, “İşadamları olarak kurduğumuz bu dernekte, kuruluşumuzda da söylediğimiz gibi parti gözetmeksizin, vatana ve millete faydalı hizmet verebilmek için bugün aramızda bulunan aday adaylarımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra da KARADENİZSİAD olarak da vatana millete faydalı olabilecek her türlü çalışmada yanlarında olacağımızı belirtiriz” dedi.

Aday adaylarına çıktıkları yolda başarılar ve kolaylıklar dileyen Uzun, “Programa katılan aday adaylarına KARADENİZSİAD yönetimi adına kendilerine teşekkür ederim. İnşallah gelecekte milletvekili olacak arkadaşlarımızın, doğduğumuz yerden doyduğumu yere de faydalı işler yapacaklarına inanıyorum. Kendilerine çıktıkları yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti’den Celil Çolak, Zeki Eker, Nail Aydın, CHP’den Şadi Özdemir, MHP’den de Ahmet Balsüzen, yaptıkları selamlama konuşmasında seçimlerin hayırlı olmasını temenni ettiler ve bu organizasyonu gerçekleştiren KARADENİZSİAD’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.