İYİ Partili Subaşı, Edebali’ye sordu: Yakıt alamayacak halde misiniz?

15.10.2018
A+
A-

Yıldırım Belediyesi ile ilgili iddialar gündeme bomba gibi düşerken, İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, akıllardaki ama dile getirilmekten çekinilen konuları Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edabali’ye sordu.

Subaşı; “Yerel seçimlere aylar kala sürekli sahalarda vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde  görüyoruz. İnsanların Yıldırım Belediyesi’nden beklentileri var’’ dedi.

Yıldırım’da bir siyasi parti olarak, vatandaşların şikayetlerini ve dertlerini not alarak belediyelerin, kamu kurumlarının yetkili birimlerine not almakla yükümlü olduklarını belirten Başkan Subaşı, ‘’Ta ki; önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde Yıldırım Belediyesini partili bir arkadaşımıza bırakana kadar bekleyeceğiz. Yıldırım ilçesinin  önceliği, diğer ilçe belediyelerinden farkı kendi içinde yaşayan bir ilçemiz. Geçenlerde Yıldırım’da Belediye Başkanlığı yapmış bir ağabeyimizin iddiası, yoğun gündem içinde kaynayıp gitti. Biz de bu vesile ile tekrar soralım: Belediyelerin borç batağında olduğunu hepimiz biliyoruz ama aldığımız duyumlara göre; Yıldırım Belediyesi’nin şantiyesinde yakıt olmadığından belediyeye ait ya da kiralanan araçların şantiyede yattığını, sadece cenazelere sınırlı sayıda bir kaç araç gönderildiğini, onlar da dışarıdan kartla mazot aldığı söyleniyor’’ diye konuştu.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Subaşı, bu durum doğru ise içler acısı olduğunu ifade ederek, ‘’Kiralanan araçların ve şoförlerin kira ile maaşları tıkır tıkır ödenirken, belediye içinde adeta mahsur kalan araçların, yakıt sınırlaması yüzünden hizmete çıkamadıkları doğru mu?  Belediye meclis üyelerine bu konuyla ilgili neden bilgi verilmedi? Belediye başkan yardımcılarından biriyle ilgili 15 Temmuz bağlantılı bir iddia sosyal medyaya kadar düştü, doğru mu?” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.