‘’Ülkücüler, Karamollaoğlu’nu cumhur yapacak!

‘’Ülkücüler, Karamollaoğlu’nu cumhur yapacak!
29.05.2018
A+
A-

Saadet Partisi sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz hafta Ankara’da “flama asımı” sırasında gerçekleşen, MHP ile SP üyeleri sırasında tartışma sonrası hastanede sonlanan olayla ilgili Bursa il başkanlığı yaptıkları sert açıklama ile sorumluların derhal yargı önünde hesap vermesini istedi. SP Bursa İl Başkanı İsmail Özdemir ve milletvekili adaylarının da katıldığı basın açıklamasında, MHP ve BBP’nin üst düzey yöneticilerinin, Saadet Partisi’nin her geçen gün yükselen grafiğinden duyduğu rahatsızlığın tavan yaptığının altı çizildi.

RAHATSIZLIK ŞİDDETİ GETİRDİ!

Özdemir; “Güvenliğin 7/24 kırmızı alarmda olduğu başkentte yasal izin almış, içlerinde Milletvekili adayımızın da bulunduğu bir gurup Saadetli Milli Görüşçü kardeşimiz, iktidarın küçük ortağına mensup partinin yancıları tarafından acımasızca linç edilmiştir. Olayın arkasında ki; ana neden, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Temel Karamollaoğlu’nun iktidarın kara deliklerini korkmadan, çekinmeden, bükülmeden yüzlerine vurması, toplum içersin de her geçen artan yükselen grafiğidir. Bu söylemler nedeniyle adayımız, kralın çıplak olduğunu bilen ama Cumhur İttifakının adayını partilerin adayı olmasından hoşnut olmayan MHP ve BBP’li tabanının da sempatisini kazanmıştır. Yapmış olduğumuz saha çalışmalarında bu iki partinin Milletvekilliği noktasında kendi partilerine oy verirken, Cumhurbaşkanlığı noktasında sayın Karamollaoğlu’na oy vereceklerini görebilmek için Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bu iddiamı Millet İttifakı ve bağımsız olarak giren diğer partilerde teyit etmiştir. Buradan uyarıyorum. Bugünden itibaren partimizin araç ve elamanlarına yapılacak olan her türlü fiziki müdahalenin hesabını adli ve hukuki merciler aracılığı ile soracağız!” dedi.

SAVAŞ DEĞİL ADİL SEÇİM İSTİYORUZ!

Özdemir sözlerin devamında; “ Savaşa değil, seçime gidiyoruz! Maalesef sorumsuz siyasilerin, sorumsuzca kullandıkları ifadeler sonucunda Ülkemiz hızla kamplaştırılmakta ve kutuplaştırılmaktadır. “Vatan Haini-Şer İttifakı-Münafık gibi söylemler ve yine bir Bakanın 24.Haziran seçimleri için “Savaşa gidiyoruz” söylemleri ülkeyi büyük kamplaşma ve kutuplaşmanın eşiğine getirmiştir. Savaş naraları ile seçime götürülen Ülkemizin Başkenti Ankara’da bu olayların yaşanması, seçim güvenliğine gölge düşürmüştür. Saldırılara inşaallah daha çok çalışarak, daha çok stand açarak, daha çok ziyaretler yaparak, üye kaydederek cevap vereceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, Yaşanabilir Bir Türkiye-Yeniden Büyük Türkiye-Yeni Bir Dünya hedeflerimizi gerçekleştirmemizi engelleyemeyeceklerdir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.