İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan “BEKA Problemi” analizi!

27.02.2019
A+
A-

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu “On yedi yıldır iktidarı elinde bulunduran, her türlü kanunu çıkarabilen bir partinin, milletinin karşısına çıktığı zaman, memlekette bir beka problemi vardır demesi, “Ben 17 yıl ülkemi kötü yönettim” demektir” dedi.

Türkiye’nin bir beka meselesi var demek, Türk Milletinin bu topraklardaki bin yıllık egemenliğinin, varlığının ve geleceğinin çok ciddi bir tehdit altında olması anlamına geldiğini ifade eden Ağıralioğlu, ‘’AL Parti veya MHP’nin elinde bu konuda çok açık ve inkâr edilemez kanıtlar var ise TBMM’yi bilgilendirmesi gerekmez mi?’’ diye sordu.

Bu söylemler üzerine, devletimizin bir BEKA sorununun olup olmadığı, varsa niteliği ve kökeninin belirlenip bu soruna karşı çözüm üretilmesi amacıyla Meclis Araştırması açılması istemiyle İYİ Parti bir araştırma önergesi vermişti.

İYİ Partinin verdiği araştırma önergesi, AK Parti ve MHP’nin ‘ret’ HDP’nin ise ‘çekimser’ oylarıyla reddedilmişti.

İşte, Meclis’e sunulan ‘Beka’ araştırma önergesi üzerine İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, söz hakkı almış ve şunları söylemişti.

“17 yıldır iktidarı elinde bulunduran bir siyasal topluluğun milletinin karşısına çıkıp beka meselesinden bahsetmesi “ben 17 yıl ülkeyi kötü yönettim” demektir”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.