AKP İl başkanlıklarına siyah çelenk bırakıldı

AKP İl başkanlıklarına siyah çelenk bırakıldı
23.05.2023
A+
A-

AKP İl Başkanlıklarına siyah çelenk bırakıldı: Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, AKP İstanbul İl Başkanlığı önüne protesto amaçlı siyah çelenk bıraktı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘montaj’ itirafına tepkiler sürerken, CHP İstanbul İl Başkanlığı ve CHP Ankara İl Başkanlığı AKP İstanbul İl Başkanlığı önünde protesto etti.

Erdoğan’ın dün yayında CHP’nin ‘Haydi’ reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosunun montaj olduğunu itiraf etti. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Erdoğan’a tepki göstererek “Montajcı sahtekar” dedi.

“BU KÖTÜLÜĞÜ AFFETMEYECEĞİZ”

İl başkanları tarafından yapılan ortak açıklama şöyle:

”Sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkaracağınızı, yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat siz bu organize kötülüğü şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz. İçinizdeki kötülüğü sadece bizim üzerimize değil Türk milletinin üzerine boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanları var gibi gösterdiniz. Sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız, mitingi canlı yayınlıyor görüntüsü altında milyonlara izlettiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerimizi kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu. Siz hakikatin ötesini bile aştınız. O dipsiz kuyunun karanlık, rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize bellediniz. Kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlarla asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız.

Tüm yalanlarınızın, kötülüklerin hesabını önce bu dünyada, sonra öbür dünyada vereceksiniz. Türkiye’yi sizin rutubetli karanlığınıza bırakmayacağız! Bu ülkenin evlatları 28 Mayıs’ta yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve o kapıları iyilikle mühürleyecek. Çünkü bu vatan, toprağına göz dikenlere, kendisine cehennemi layık görenlere karşı iyilikte birleşerek, umudu kuru sofrasına katık ederek kuruldu. Unutmayın: Biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz. Millet affetmeyecek. Tarih affetmeyecek.”

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.