İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları’ndan KIRAÇ sürprizi!

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları’ndan KIRAÇ sürprizi!
25.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenecek Bursa Gençlik Buluşması’nda ünlü şarkıcı Kıraç, Bursa gençliği ile buluşacak.

İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solaklı, 22 Haziran Cuma günü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Hastane alanında akşam gerçekleştirilecek Kıraç konserli Gençlik Buluşması’nda İYİ Parti’ye gönül veren; hak, hukuk – adalet arayan ve güzel yarınların özlemini duyan tüm Bursalıları aralarında görmek istediklerini belirtti.

Türk gençliği olarak, bir hukuk devletinde ve bilime önem veren anlayışla, kuvvetli bir demokrasiye sahip ve insan haklarına saygı duyan bir ülkede yaşamak istediklerini belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Solaklı yaptığı açıklamada, ‘’Bizler, ortak bir akılla medeniyet yolunda genç kardeşlerimiz için çalışmaya söz verdik. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz gençlerimiz için ‘yarınlarımız’ demeden önce, ‘bugünlerimiz’ diyoruz. Biz ‘bugünlerimiz’ dediğimiz genç kardeşlerimizin daha iyi yarınlara uyanmaları için çalışırken, onlar ise bugünün keyfini çıkaracaklar. Bu nedenle 22 Haziran 2018 Cuma günü akşamı FSM Bulvarı Hastane alanında organize ettiğimiz Kıraç konserine tüm gençlerimiz bekliyoruz’’ dedi.

İYİ PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

Bu arada 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemizin geleceğinin oylanacağını ifade eden Başkan Solaklı, ‘’Seçim süreci başladı ve çok az bir süre var. İYİ Parti Bursa İl Gençlik Kolları olarak yoğun bir çalışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda halkımızın partimize ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e karşı yoğun teveccühü ve ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bu ilginin sandığa yansıyacağını da çok iyi biliyoruz. Tüm çalışmalarımız ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlerde yaşamasıdır. Bununla birlikte seçim süreci gergin bir süreç değil, bir düğün havasında olmalı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.