Gemlik’in altın kızı olimpiyatlara yelken açtı

Gemlik’in altın kızı olimpiyatlara yelken açtı
20.06.2018
A+
A-

Gençler Judo Balkan Şampiyonası’nda Türkiye, kadınlarda 4 altın, 5 gümüş ve 2 bronz, erkeklerde ise 3 altın, bir gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Romanya’nın Sibiu kentinde sona eren Gençler Balkan Şampiyonası’nın zirvesinde Türkiye yer aldı. Kadın judokalar toplamda 4 altın, 5 gümüş ve 2 bronz ile birinci olurken, erkek judokalar iki günlük mücadele sonunda 3 altın, bir gümüş ve 3 bronz madalya ile ikinci sırada yer aldı.

İki gün süren müsabakaların son gününde Gemlik Belediyespor adına tatamiye çıkan ve 70 kiloda ter döken “Altın Kız” Semanur Erdoğan birinci olarak takımını ve sevenlerini gururlandırdı.

Judo Dünyasında “Altın Kız” lakaplı sporcuları ile büyük gurur duyduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Semanur Erdoğan’a hedeflerine giden yolda başarılar diledi. Gemlik Belediyesi olarak destek ve yatırımları devam ettireceklerini anlatan Yılmaz, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar ve Judo Antrenörü İsmail Yıldız’a da teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, Semanur Erdoğan’ın Türkiye ve Dünya ve Balkan Şampiyonluklarına Olimpiyat Şampiyonluğunu da ekleyeceğine olan inancım sonsuzdur. Altın Kızımıza ne kadar destek versek azdır. Ailesine, eğitimcilerine, antrenörüne ve kulüp yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Müsabakalarda göstermiş olduğu üstün başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.