Borusan, Motorsport Belçika Spa-Francorchamps Pisti’nde

Borusan, Motorsport Belçika Spa-Francorchamps Pisti’nde
19.07.2018
A+
A-

GT4 European Series’in dördüncü ayak yarışları 20-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

1921 yılından beri aktif olan ve ‘Dünyanın En Güzel Yarış Pisti’ ünvanına sahip ünlü Spa Francorchamps Pisti, önümüzdeki hafta sonu GT4 European Series’in dördüncü ayak yarışlarına sahne olacak.

Bu renkli ve zorlu seride ülkemizi temsil eden Borusan Otomotiv Motorsport hazırlıklarını tamamladı. Takım daha önce bu pistte, 2014 senesinde, ETCC (European Touring Car Cup)’ta, üç otomobille yarışmış ve bayrağımızı podyumda dalgalandırmıştı.

50 otomobilin yer aldığı kayıt listesinde, Borusan Otomotiv Motorsport’u temsilen Yağız Gedik ve Ali Türkkan da 12 kapı numaralı BMW M4 GT4 otomobil ile yer alıyorlar.

Genç sporcular, 7 km’den daha uzun olan, Belçika F1 Grand Prix’i, World Endurance Championship yarışları ve Spa 24 Saat Yarışı gibi önemli ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bu ünlü pistte ilk kez start alacaklar ve deneyimlerine önemli bir katkı sağlayacaklar.

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları, Shell, Borusan Lojistik, Glasurit, Sofra Grup, Özüaydın, Cesan, Securitas ve Technogym’dir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.