Esma Er, yeni single çalışması ile dikkati çekiyor

Esma Er, yeni single çalışması ile dikkati çekiyor
13.06.2018
A+
A-

Güçlü sesi ve yorumuyla çıkardığı son  single çalışması “Dünya bir yana, sen bir yanasın” ile şarkısı için  Esma Er, “ 1978 yılında Nilüfer’in seslendirdiği bu şarkıyı severek okudum. Şarkı o kadar sevdim ki bir elbise gibi üzerime giydim” yorumunu yaptı.

“Dünya bir yana sen bir yanasın” şarkısının klibi youtube kanalında yayınlandıktan sonra ,  güçlü performansı ile dikkatleri üzerine çeken Esma Er, aldığı olumlu eleştirilerle, sosyal medyada yeraldı.

2008 yılından müzik dünyasına giriş yapan, yaptığı çalışmalarla adım adım adından söz ettiren Esma Er, konserler ve müzik çalışmalarının dışında seslendirdiği reklam müzikleriyle de biliniyor.

Son single çalışmasının ardından gelen, teklif ile de Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasının müziğini seslendirdi.

 Esma ER: 2008’de “Kimi Kimi” adlı ilk albümü çıkardı. 2013’de “No2” maxi single projesi ve 2016’da “Bilmiyorsun” adlı single ile devam etti. Eğitim hayatı boyunca birçok alanda başarılı olan Esma ErMüjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. Türvak da haber spikerliği eğitiminin  ardından, televizyonlarda haber muhabirliği yaptı. Ve daha sonra, Marmara Üniversitesi Güzel sanatlar resim bölümünde dört yıl okudu. Üniversite yıllarında TRT İstanbul Radyosu ses sınavını kazanarak, batı müziği korosunda Şef Gökçen Koray eşliğinde senfoni orkestrasıyla konserler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.