Mudaya Kumyaka ve Trilye film platosu gibi

Mudaya Kumyaka ve Trilye film platosu gibi
20.06.2023
A+
A-

Ünlü oyuncuların rol aldığı ”Hatıran Yeter” filminin çekimlerine Mudanya  Kumyaka  ve Trilye ev sahipliği yapıyor.

Yapımcılığını Berton Medya’nın, Ömer Faruk Yardımcı’nın ise yazıp yönettiği ”Hatıran Yeter” isimli filmin görüntü yönetmenliğini Mirsad Herovic yapıyor.

2023 yılının en yüksek bütçeli yapımlarından birisine sahip olan ”Hatıran Yeter” isimli film sete çıktı.

9 haftalık hazırlık sürecini tamamlayarak çekimlerine başlanan projenin Bursa’nın Mudanya ve Tirilye ilçelerindeki çalışmaları 10 hafta sürecek. Vizyon tarihi olarak 2023 yılının Aralık ayı öngörülen ”Hatıran Yeter” yılın en iddialı dram filmi olmasının yanında, seslerini duyamadığımız özel gereksinimli bireylerin sesi olmasıyla da ön plana çıkıyor.

”Hatıran Yeter” isimli bu hikayeye hayat veren yapımın başrol oyuncular ise; Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç, Sümeyye Aydoğan, Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı ve Furkan Kalabalık…

 

Filmin Berton Medya adına yürütücü yapımcılığını ise Burcu Aksoy ve Serkan Taş üstleniyor.

Bursa castını ve mekanları Erdal Olgun, Eo Ajans ve Maydroom Başkanı Mevlut Dede üstlendi. Cast sorumluluğu ise Aleyna Yazıcı, Meriç Mansuroğlu, Hadan Hüseyin Güler’e ait

Erdal Olgun, Bursa’da çalışmaları ve çekimleri yapılan her film için mekan, yemek, servis ve cast oyuncu desteği sağlıyor.

 

Olgun, ”Bursa’da filmin çekimi esnasında desteklerini esirgemeyen Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Mudanya, Kumyaka ve Trilye halkına, Bursa Erkek Lisesi hocaları ile emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.