Bursalı mali müşavirler iftar yemeğinde buluştu

Bursalı mali müşavirler iftar yemeğinde buluştu
29.05.2018
A+
A-

Bursa il genelindeki mali müşavirler, BSMMMO tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelerek, meslektaşlarıyla birlikte keyifli bir akşam geçirdi.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nca (BSMMMO) Konak 18’de iftar düzenlendi.  Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademisyenler, akademik odaların yönetici ve başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen iftara meslek mensupları ve aileleri de büyük ilgi gösterdi. BSMMMO Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Yenidoğan da hazır bulundu. BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Ayser Kaya’nın organizasyona katılan protokole teşekkür sunumuyla başlayan iftar davetinin açılış konuşmasını ise BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez yaptı.

BSMMMO Başkanı Sönmez, konuşmasında şunları söyledi: “Kardeşliğimizi, insani değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz bu iftar organizasyonumuzda, sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan sevgi ve paylaşma ayıdır. Toplumlarda uzlaşma kültürünün yerleşmesi için herkesin, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekiyor. Bolluk, bereket ve huzurun sembolü olan Ramazan ayının güzelliğini ve değerini, 30 gün ile sınırlı tutmayarak, hayatımızın her dönemine yansıtmalıyız. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında; paylaşma, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma açısından güzel örneklerin sergilenmesini ümit ediyor, Müslüman alemini ortak düşünce ve değerlerde buluşturan ramazan ayında barışın ve hoşgörünün hakim olmasını diliyorum. İslâm, prensip olarak affı, sevgiyi, hoşgörüyü ve uzlaşmayı tercih etmiştir. Hoşgörü, yalnızca ahlaki bir görev değil, aynı zamanda siyasi ve hukuki bir gerekliliktir. Şiddet kültüründen, ötekileştirmelerden uzak biz olmayı başarabildiğimiz, hep beraber barış ve kardeşlik dilinde konuşabildiğimiz bir coğrafyada yaşayabilmek ümidiyle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.