Bursalı İK uzmanları, iftar sofrasında buluştu

Bursalı İK uzmanları, iftar sofrasında buluştu
07.06.2018
A+
A-

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi üyeleri Karya Davet’te düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Bursa’nın önde gelen sanayi kuruluşlarının İnsan Kaynakları Uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşan PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, “PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden itibaren yalnızca Bursa’yı ön plana alan bir anlayışta olmadık. Güney Marmara Bölgesini kapsayan tüm illerimizdeki temsilciliklerle ilişkilerimizi kuvvetlendirdik. Bir çok etkinlik ve projeye imza attık” şeklinde konuştu.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi olarak geçtiğimiz günlerde düzenledikleri 16’ıncı İK Zirvesi ile iş dünyasından birçok profesyoneli Bursa’da ağırladıklarının altını çizen Başkan Barış Gül, Zirvenin her yıl üzerine koyarak devam ettiğini söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri iftar programıyla birlikte günlük hayatın stresini bir kenara koyduklarını da ifade eden Barış Gül, “Ramazan, milli ve manevi duyguların en güzel şekilde yaşandığı aynı zamanda birliktelik duygusunun pekiştirildiği bir ay. Maneviyatı yüksek olan böyle güzel bir akşamda sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyorum. Birlikteliğimizin uzun yıllar devam edeceğine olan inancımla, katılımlarından dolayı tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.