Çanakkale’de ‘’Roman Şenliği’’ göz kamaştırdı

Çanakkale’de ‘’Roman Şenliği’’ göz kamaştırdı
10.05.2018
A+
A-

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Kent Konseyi Fevzipaşa Mahalle Meclisi tarafından düzenlenen ‘Roman Şenliği’ çok sayıda kentlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fevzipaşa Mahalle Meclisi binası önünden başlayan kortej yürüyüşüne mahalle sakinleri ve kentliler yoğun ilgi gösterdi.  Fevzipaşa Mahallesi’nin ardından İnönü Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarı üzerinden devam eden kortej yürüyüşü davul ve zurna eşliğinde oynanan roman havaları ile İskele Meydanı’nda sona erdi.

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve çok sayıda kentlinin katıldığı Roman Şenliği, İskele Meydanında davul ve zurnalar eşliğinde atılan göbek havaları ile çok renkli görüntülerle gerçekleşti.

İskele Meydanı’ndaki oyun havalarının ardından Roman Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Kibariye konseri düzenlendi. Konser için Cumhuriyet Meydanına toplanan binlerce kentli, yağan yağmura aldırmadan Kibariye’nin sevilen şarkıları ile Roman Şenliğinin coşkusunu doyasıya yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.