Yıldırım Belediyesi’nden imar yolu atağı

Yıldırım Belediyesi’nden imar yolu atağı
01.05.2018
A+
A-

Yıldırım Belediyesi, 2017’de 6 bin 45 metre yeni imar yolu açarken, 2018’in ilk 4 ayında ilçeye toplam bin 898 metre yeni yol kazandırdı.

İlçeyi ideal yaşamın merkezi konumuna getirmek amacıyla altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını 2018’de de açmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına kentsel dönüşüm çalışmalarını altyapı hizmetleriyle tamamlamaya devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda genişletilen ve açılan yeni yollar ulaşımı rahatlatırken ilçenin değerini artırıyor. Gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde 2016’da 9 bin 539 metre, 2017’de 6 bin 45 metre yeni yolu ilçeye kazandıran Yıldırım Belediyesi, 2018’in ilk 4 ayında toplam bin 898 metrelik yeni yol açtı. Yerleşim alanlarının artması ile birlikte yeni yollara da ihtiyaç duyulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, hızla büyüyen ilçelerden biri olma özelliğiyle ulaşımda da yoğunluk yaşıyor. Yaptığımız çalışmalarla şehrimizin yeni yollar ve altyapı yatırımlarıyla birlikte kalkınarak ideal şehir konumuna gelmesini sağlıyoruz” dedi.

GELECEK SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURULUYOR

Kentsel dönüşümü bütünüyle ele alırken ulaşım alanında yaptıkları uygulamaların önemini hatırlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hizmet alanının genişlemesi ile birlikte talepler de çoğalıyor. İhtiyaçları karşılayacak yeni yollarla Yıldırım’ı ulaşımda nefes alan şehir konuma getiriyoruz. İlçemiz en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Bunun sonucunda şehrimizin ulaşım ağına yeni imar yolları ekleyerek trafik sorununun önüne geçiyor vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırıyoruz” diye konuştu. Planlı ve modern yapılaşmayı sağlam temellere oturtulmuş altyapı ile desteklediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Edebali, en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlanan projelerle yarınlara yatırım yaparak, Yıldırım’ı geleceğe taşıdıklarını söyledi.

GENİŞ YOLLAR, FERAH CADDELER

Kentsel dönüşüm projelerinde geniş yaya ve araç yollarına yer vererek ferah cadde ve sokaklar oluşturduklarını vurgulayan Başkan Edebali, “Planlı ve modern şehirleşmeyi sağlam temellerle desteklenen altyapı ile bütünleştiriyoruz. En ince ayrıntısına kadar titizlikle planladığımız projelerle geleceğe yatırım yapıyoruz. Yeni projelerimizde yaya ve araç ulaşımına pay ayırdığımız 15 metrelik, 25 metrelik ve 35 metrelik geniş yollarla şehrimizde hemşehrilerimize rahat, kesintisiz ve güvenli ulaşım imkanı sağlayacağız. Yıldırım’ı yaşanabilir şehir konumuna getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.