Yeni Başkan Şahin’in ilk icraatı makam odasının kapısını söktürmek oldu

Yeni Başkan Şahin’in ilk icraatı makam odasının kapısını söktürmek oldu
10.04.2019
A+
A-

Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Şahin mazbatasını aldı, göreve başladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın memleketi olan İscehisar’da belediye başkanlığı seçimlerini kazanarak makam koltuğuna oturan Başkan Ahmet Şahin’i seçimlerin akabinde ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Genel Başkan Uysal, İscehisar’daki seçimleri değerlendirdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal şöyle konuştu:

“Gerilimin hat safhaya çıktığı bir seçim süreci yaşadık”

“Değerli Başkanımız Ahmet Şahin ve onunla birlikte şahsında mücadele veren Belediye Meclis üyelerimizi, partililerimizi, İscehisarlı hemşerilerimizi kazandıkları başarıdan dolayı kutluyorum. Yaşadığımız ve geride bıraktığımız yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yerel seçimler kolay bir süreç olmadı.  Hem Türkiye genelinde hem yerelde, netice itibarı ile gerilimin hat safhaya çıktığı bir seçim süreci yaşadık.

“Seçimin kahramanı diyebileceğimiz kadınlarımız ve gençlerimiz bu süreçte önemli bir faaliyet programı yürüttüler”

Her daim inandıklarımızı ifade ettik. Bizim için özel olan her daim Afyonkarahisar ve İscehisar oldu. Burada da geçmişten bugüne siyasetin içinde olan tecrübesi ve birikimi olan başkan ve yöneticilerimiz ve onun haricinde bu seçimin kahramanı diyebileceğimiz kadınlarımız ve gençlerimiz bu süreçte önemli bir faaliyet programı yürüttüler. Ben de bundan memnuniyet duyuyorum. İnsanlarımız hem vicdanları ile tarttı hem de cebindeki kantarı ile tartıp bir karar verdi. Umut ediyorum bu süreç güzel bir şekilde sonlanır. Memleketimizin, ihtiyaçları ve talepleri karşılanır.

Ahmet Şahin Başkana ve bu süreçte kendisine destek veren, oy veren, vermeyen bütün İscehisarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Afyonkarahisar’da İscehisar Belediye Başkanlığına seçilen Demokrat Partili (DP) Ahmet Şahin, mazbatasını aldıktan sonra ilk icraatı olarak söz verdiği üzere makam odasının kapısını söktürdü.

Devir teslim töreninde konuşan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, eski belediye başkanı Çibik’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek “Bugün ne Mustafa Çibik kaybetti ne de biz kazandık. Kazanan, İscehisar. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.