Türk Hava Yolları’nda her uçağa iki müdür!

Türk Hava Yolları’nda her uçağa iki müdür!
18.06.2020
A+
A-

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve AirportHaber’in sahibi Ali Kıdık, Türk Hava Yolları’ndaki bir atamaya dikkat çekti. AKP’li İl Başkanı Bayram Şenocak’ın kardeşi THY’de Özel Kalem Operasyon Müdürü olarak atanmasına tepki gösteren Kıdık, THY’de uçak başına iki müdür olduğunu ifade etti.

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi ve AirportHaber’in sahibi Ali Kıdık, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türk hava Yolları’nda yapılan bir atamayı duyuran Kıdık, AKP’li İl Başkanı Bayram Şenocak’ın kardeşi Ümmet Şenocak’ın THY Özel Kalem Operasyon Müdürü olduğunu belirterek “O müdürlük ne iş yapacaksa” diye sordu.

Ali Kıdık, “THY batma noktasına gelmiş, adam müdür atama derdinde. İşin ucunda Ak Parti il başkanı Bayram Şenocak olunca bu atama alelacele ve sessizce yapılmalı. AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ın kardeşi Ümmet Şenocak THY Özel Kalem Operasyon Müdürü oldu. O müdürlük ne iş yapacaksa” ifadelerini kullandı.

THY’nin bünyesinde 350 uçak bulunduğunu hatırlatan Kıdık, aynı THY’de 700 ‘müdür’ olduğunu dile getirdi.

Ali Kıdık, Twitter hesabından “Biz THY’de müdürlükler azaltılsın, tasarruf olsun her uçulan ülkeye birer müdür şehirlerine şef makamı verin derken, adamlar her gün müdürlük üretme derdinde. THY müdür üretme fabrikası gibi” yazdı.  Kıdık, son olarak “THY’de iki uçağa bir müdür düşüyor. THY’nin toplam 350 civarı uçağı var 700 müdürü var. Mükemmel” dedi.

(yuzdeyuzhaber)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.