Turgay Erdem’e Kuzey Kafkaslar’dan destek

Turgay Erdem’e Kuzey Kafkaslar’dan destek
21.02.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’i ziyaret eden Bursa Kuzey Kafkas Folklor Derneği yönetim kurulu ve üyeleri, destek mesajı verdi.

Erdem’i seçim ofisinde ziyaret eden Kuzey Kafkasyalılar, Nilüfer’in çağdaş kent yapısı ve yöre kültürlerini destekleyici yönetimine vurgu yaptı.

Turgay Erdem, Nilüfer’in farklı kültürlerin buluştuğu bir yaşam alanı olduğunu belirterek, Bursa Kuzey Kafkas Folklor Derneği’nin de önemli ve değerli kent kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.

Kent yönetiminde birlikte hareket etmek anlayışını benimsediklerini ve yeni dönemde de bu anlayışı sürdüreceklerini dile getiren Erdem, “Bu bakımdan istek ve önerileriniz benim için çok önemli. Gerekli tüm ihtiyaçlarınızın bilgisini alıyorum. Seçim sonrası bunları yine birlikte değerlendirip, çözümler getireceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Özdenoğlu ise Erdem’in Nilüfer’e 15 yıldır verdiği hizmetlere değinerek, “Kentimizin çağdaşlaşması ve gelişmesi bakımından katkımızı önemsiyoruz. Bu nedenle sizi destekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.