‘Susamam’ dalgası yayılıyor: ‘Cesaret bulaşıcıdır’

‘Susamam’ dalgası yayılıyor: ‘Cesaret bulaşıcıdır’
07.09.2019
A+
A-

Şanışer’in 17 müzisyenle beraber yaptığı ‘Susamam’ şarkısı Türkiye gündemine bomba gibi düşerken, şarkıyı paylaşanlar arasına belediyeler de katıldı.

Türkiye’yi özetleyen iki RAP şarkı sosyal medyaya damga vurdu!

Gece saatlerinde yayınlanan  ‘Susamam’ şarkısının sosyal medyada oluşturduğu dalga büyüyor. CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Şişli ve Datça belediyelerinin sosyal medya hesaplarından Susamam şarkısına dair paylaşımlar yapıldı.

Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da şarkıyla ilgili paylaşım yaptı.

Sosyal medyada belediyeler tarafından yapılan paylaşımlar şöyle:

PARÇA 24 SAAT İÇİNDE 10 MİLYONA YAKIN İZLENDİ

Rap sanatçısı Şanışer ve beraberindeki 17 sanatçının kolektif seslendirdiği “Susamam” parçası 24 saat içinde 10 milyona yakın izlendi. Rap sanatçısı Ezhel’in de Şanışer ile aynı anda yayımladığı ve Türkiye yakın tarihini klibine taşıdığı “Olay” parçası ise 3,5 milyon izlenerek günün en çok konuşulanlarından biri oldu.

Türkiye’deki hak gasplarına, kadın ve hayvan cinayetlerine ses çıkaran, “Susamam” parçasında, Şanışer ile beraber; Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-i İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe-Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Kamufle yer aldı.

#Susamam etiketi dün tüm gün Türkiye gündeminde yer alırken, belediyeler ve sanatçılar da bu sesi yükseltti.

Parça, 24 saat geçmeden 8,5 milyon izlenerek Youtube trend listesinde yer aldı.

(tele1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.