Şenol: İYİ’lerin iktidarında güneş doğacak!

Şenol: İYİ’lerin iktidarında güneş doğacak!
08.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimlerine son 2 hafta kala siyasi tansiyonda yükseliyor!

İYİ Parti 2’ci Bölge Bursa Milletvekili adayı İsmail Şenol, emeklilere verilen bin lira ikramiyeden, korucuların asker olmasına, evdeki buzdolabından, asgari ücrete kadar Hükümetteki AK Partinin icraatlarını sert ifadelerle eleştirdi.

Şenol, seçim çalışmaları için gittiği mahallelerde, 16 yıldır iktidarda olan bir partinin memleketin milli değerlerini üç-beş kuruşa hoyratça sattığını iddia ederek, bu kötü gidişe dur diyecek olan tek partinin İYİ Partinin nitelikli kadrolarının olduğunu iddia etti.

Şenol; “16 yıldır bir şekilde iktidarda kalan AK Parti kadroları çarşı pazarda dolaştıklarında milletimize yapmış olduğu tahribatın farkına varmış olmalılar ki; ellerindeki birkaç değerli varlığı yok fiyatlara satmaya başladı. Milli Değerler pazarlık konusu olamaz. Bir iktidar düşünün, 16 yıl boyunca vatandaşını 2032 yılına kadar kullanmadığı köprüye, yola, tedavi görmediği hastaneye borçlandırsın. Bir iktidar düşünün ve vaadi de evinizdeki 36 taksitle aldığınız buzdolabınız olsun, her mahallede yan yana kıraathanelerle övünsün. Bir iktidar düşünün 2015 Milletvekili seçimlerinde emeklilere bayram ikramiyesi vermeyi taahhüt eden muhalefetin vaadini nereden kaynak bulacaksın diye geyik yaparken 2018’de o kaynağı bulup bin lira her emekliye dağıtma sözü veren, ama onu da eline gözüne bulaştırıp emeklilerin gösterge derecelerine 300-400-500-750 ve az bir kısmına bin lira anca dağıtabilen! Artık güneş görünmüştür ve o güneş mutlaka doğacaktır” dedi.

VATAN NAMUSTUR!

Şenol seçim çalışmalarında vatandaşların ekonomik kaygılarından dolayı, 24 haziranda hangi partiyi destekleyeceği kararını vermiş olmasına rağmen, yorum yapmaktan çekindiklerinin altını çizdi. Şenol; “İktidarın 16 yıllık yolculuğu artık kendi vekillerine, idarecilerine açıklamalarında hata yaptırmaktadır. Devlet yönetmeyi şirket yönetmekle karıştıranlar, kanunları kendi çıkarları doğrultusunda işlerlik kazandıranların 24 Haziran son çırpınışlarıdır.

En bariz örneklerinden biri sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun canlı yayında, “Şu ana kadar 1750 korucuyu uzman çavuş yaptık, bu sayıyı 5 bine çıkaracağız. 5 bin güvenlik korucumuzun, uzman çavuş olduktan sonra subay olma hakkı olacak. Eğer bir güvenlik korucusu sistemi iyi korursa, albay da olacak general de olacak” şeklindeki konuşması geldikleri psikolojik travmayı göstermektedir. Terörle mücadele top yekun bir planlamayı esas alır. Bu açıklama demektir ki; TSK bu işi beceremiyor, siz başınızın çaresine bakın! Hiçbir makam 2 bin yıllık geleneği olan Ordunun üstünde değildir. Yapılan açıklamalar mahalle ağzıyla değil, üstlenmiş olduğunuz makamın ağırlığına göre olmalıdır. Demek ki; 24 Haziran da iktidarını devam ettirirse AK Parti; hasta bakıcıları Profesör, zabıt katiplerini mahkeme başkanı hakim, duvar ustaları kontrol mühendisimi yapmayı hedefliyor! Vatandaşlarımız 24 Haziran da mutlaka sandığa gitmelerini ve attıkları oya sahip çıkmalarına davet ediyorum. Vatan namustur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.