Saadet Partisi il yönetiminden muharip gazilere ziyaret

Saadet Partisi il yönetiminden muharip gazilere ziyaret
18.07.2018
A+
A-

Saadet Partisi Bursa il başkanlığı Bursa Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı İsmail Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar’a Kıbrıs zaferinin yıl dönümü vesilesiyle ziyarette bulundu.

Gazilerin sorunlarının konuşulduğu ziyarette, Kıbrıs Barış Harekâtı da unutulmadı.

Kıbrıs barış harekâtı ve Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Türkiye için öneminin konuşulduğu ziyarette Saadet Partisi Bursa İl başkanı İsmail Özdemir; Merhum Başbakan Saadet partisi merhum genel başkanı Necmettin Erbakan’ın başbakan yardımcısı olduğu halde Kıbrıs barış Harekatının en önemli isimi olduğuna dikkat çekti.

Türkiye’nin Kıbrıs vasıtasıyla Akdeniz’e hakim bir konumda olduğunu ifade eden Özdemir; “Şu an geldiğimiz durumda mevcut iktidarın geçmişte Kıbrıs meselesinden taviz verdiğini görmekteyiz iktidar bu yanlıştan biran önce dönmeli” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İl Başkanı İsmail Özdemir,  Muharip Gaziler Derneği yönetimini  21 Temmuz Cumartesi günü 15 Temmuz Şehitleri meydanında saat 11:00 ile 17:00 arasında yapacakları Kıbrıs Fotoğraf sergisi ve aynı gün saat 14:00’da yapacakları Kıbrıs konulu basın açıklamasına davet etti.

Ziyaret sonunda İsmail Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Muharip Gaziler Derneği bahçesindeki temsili şehitliği ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.