Saadet Partisi BUSİAD’a ekonomi politikalarını anlattı

07.06.2018
A+
A-

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı İsmail Özdemir ve Bursa 2. Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca’nın da aralarında bulunduğu bir heyet, Bursa Sanayici İşadamları Derneği’ni (BUSİAD) ziyaret ederek 24 Haziran seçimi öncesi partilerinin ekonomi politikalarını anlattı.

Saadet Partisi Heyeti’ni, BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkkay ve BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu karşıladı. Ziyarette, AK Parti Hükümeti’nin ekonomi politikalarını, “Aldıkları borçları toprağa gömdüler” diyerek eleştiren İl Başkanı Özdemir, kendilerinin önceliklerinin başta tarım ve sanayi olmak üzere üretim olduğunu söyledi.

BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay da, yıllardır kendisinin de üretimin önemine vurgu yaptığını belirterek, “Üretmeyen ülke hiç bir şey yapamaz” dedi. Türkay, Türkiye için üretimin vazgeçilemez unsurları arasında tarım ve hayvancılık olduğunu da kaydederek, “Çiftçiler desteklenmeli” dedi. Türkay, Türkiye için vazgeçilmez bir diğer unsurun da eğitim olduğunu belirterek, “Endüstri 4.0 ve yapay zekanın konuşulduğu yerde eğitimde reform şart” sözlerini kullandı.

Türkay, Saadet Partisi Heyeti’ne BUSİAD’ın siyaset, adalet, ekonomi ve eğitim sistemine ilişkin beklentilerinin anlatıldığı bir rapor da sundu. Türkay, Özdemir ve Atmaca’ya ziyaretlerinden dolayı bir nezaket plaketi sunduktan sonra, seçim sürecinde kolaylıklar da diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.