Otomotiv teknolojilerinin geleceği Bursa’da tartışalacak

Otomotiv teknolojilerinin geleceği Bursa’da tartışalacak
04.05.2018
A+
A-

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü’nün iki yılda bir düzenlediği Uluslararası Otomotiv Teknolojileri Kongresi (OTEKON 2018), otomotiv üreticisi ülkelerden konuşmacıların katılımıyla 7-8 Mayıs tarihlerinde Sheraton Otel Bursa’da yapılacak.

Almanya, Hollanda ve İtalya’dan konuşmacıların yanı sıra TOFAŞ, OYAK-RENAULT ile FORD’un Ar-Ge ve mühendislik direktörlerinin de konuşacağı kongrede iki gün boyunca otomotiv teknolojileri alanında yapılan çalışmalar ve gelişmeler paylaşılıp tartışılacak.

Otomotiv teknolojileri ile ilgili çeşitli disiplinlerden akademisyenler ve sektör çalışanlarının 200’den fazla bildiri sunacağı kongrede, anahtar konuşmacılar ise şöyle:

Prof. Dr. Jac Wismans (SAFETEQ, Hollanda – Karayolu Araçlarının Güvenliği: Geleceğe Bakış), Prof. Dr. Thomas Tröster (Paderborn Üniversitesi – Almanya – Araç Ağırlığının Azaltılması: Hibrid Sistemler ile Tasarım), Prof. Dr. Giuseppe Carbone (Politecnico di Bari – İtalya – Kademesiz Şanzıman: Modelleme ve Analiz), Prof. Dr. Orhan B. Alankuş (Okan Üniversitesi – Gelecek Otonom ve Elektrik mi?), S. Erkan Polat (TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası AŞ. – Müşteri Beklentisi İyileştirme: Teknik Hedefler), Eren Kaya (OYAK RENAULT Otomobil Fabrikaları – Otomotiv Sektörü ve 2020-2025), Ozan Nalcıoğlu (FORD OTOSAN – Ulaştırmanın Yeniden Tanımlanması: Araçlar Arası İletişim).

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.