Osmangazili demokratlar, seçim sonuçlarından memnun’

Osmangazili demokratlar, seçim sonuçlarından memnun’
26.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimlerinin sebep ve sonuçları hakkında siyasi partiler sessizliğini birer birer bozuyor. Demokratlar da sessizliğini DP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda toplanan partililer seçim değerlendirmesi yaptı.

DP Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan; “24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının, birçok akıllarda soru işareti bıraksa da Bursa’mıza ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz ki; partimiz İYİ Parti ile ittifak yapmış ve adaylarımız bu partilerin listesinden girmişti. Bu mihvalde Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal da memleketi olan Afyon’dan milletvekili listelerinden seçime girmiş, büyük bir başarı göstermiştir. Demokratlar olarak kendisini bu seçimlerde yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Demokratlar liderinin her zaman yanında olacaktır” dedi.

HODRİ MEYDAN!

Osmangazi sonuçlarını da değerlendiren Kaplan; “Osmangazi’den sorumlu olduğumuz için diğer ilçeleri kıyaslamamız çok şık olmayacaktır. İktidar partisi olan AKP’nin tüm devlet imkanlarına sahip olmasına rağmen en çok oyu 1 Kasım 2015’e göre yüzde 11,2 ile 24 Haziran’da ilçemizde kaybetmiştir. Bu erimenin tek sebebi, her pazar seçim varmış gibi 7/24 sahalardan çekilmeyen Demokrat kadroların varlığıdır. Eski-yeni binlerce partilimiz Osmangazi sokaklarında adeta girmedik kapı bırakmamıştır. Bugün itibari ile, hiçbir kuşkuya yer bırakmayacak şekilde açıklanacak kesin sonuçları beklemekteyiz. Seçimin galibi bellidir. Millet İttifakı her türlü ayak oyunlarına rağmen başarılı olmuş, vatandaşın gerçek olarak alternatif olarak göreceği bir makama erişmiştir. Mesaimiz bugün itibari ile başlamıştır. Osmangazi’de geçmiş yıllara göre Demokratlar oylarını yüzde 60 artırmış, yuvaya dönüşler başlamıştır. Hodri meydan, biz buradayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.