Osmangazi Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Osmangazi Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı
07.06.2018
A+
A-

Özel Osmangazi Okulları’ndan mezun olan öğrenciler, düzenlenen geleneksel ‘Mezunlar İftarı’nda bir araya geldi.

Özel Osmangazi Okulları’ndan mezun olup eğitim öğretim hayatlarını farklı okullarda sürdüren öğrenciler, bu yıl mezun olacak öğrenciler geleneksel iftar programında bir araya gelerek hasret giderdi.

Özel Osmangazi Okulları’nın Özlüce’deki kampüsündeki iftar programına; Özel Osmangazi Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra eğitim liderleri, Özel Osmangazi Okulları mezunları, öğrencileri ile velileri katıldı.

İftar programında konuşan, Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Ömür Çolpan şunları söyledi: “Zaman su gibi akıp geçti ve yine bir mezuniyet yemeğinde bir araya geldik. Anne ve babalarından pırıl pırıl teslim aldığımız evlatlarını, hem bir üst öğrenime hem de hayata hazırlanmış donanımlı bir şekilde ilk günkü gibi sizlere geri teslim ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimiz de gittikleri okullarda Osmangazi Okulu ruhunu en güzel şekilde taşıyor. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bu pırıl pırıl gençlerimizi yetiştiren kıymetli öğretmenlerimize ve onların ihtiyaçlarını karşılayan fedakâr velilerimize teşekkür ediyoruz.”

“ALDIĞINIZ İLİMLERİ HAYATINIZ BOYUNCA TATBİK EDECEKSİNİZ”

Özel Osmangazi Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Karaman da“Ahlaki erozyonun arttığı günümüz neslini, bakıp bakıp övündüğümüz Osmangazili nesil olarak yetiştirmenin ve 7.mezunlar zincirimize bir halkayı daha ilave etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli velilerimiz, sizler en kıymetlilerinizi bizlere emanet ettiniz. Öğretmenlerimiz ve eğitim liderlerimiz çocuklarınızı en güzel şekilde yetiştirmeye çalıştı. Bu bir veda değildir. Burada öğrenmiş olduğunuz maddi ve manevi ilimleri, hayatınız boyunca tatbik edeceğinizden şüphemiz yoktur. Sevgili öğrencilerimiz; geleceğiniz parlak, bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Özel Osmangazi Okulları birincisi Eren Köse, okul kütüğüne ismini çaktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.